Ajankohtaista

Kallion korttelissa syödään hyvin

Suunnittelemme ja testaamme parhaillaan tulevan kauden uusia á la carte menuja keittiömestarimme Mika Lappalaisen johdolla. "Hyvää koitetaan tehrä, mutta priimaa pukkaa tulemaan".

Kallion korttelin tilausravintola Kalliokivi tarjoilee päivittäin kauden herkkuja kokousasiakkalleen. Tällä hetkellä työn alla on uuden, paikan päällä suunnitellun á la carte -menun testaaminen. Keittömestari Mika Lappalainen on tyytyväinen lopputulokseen.

"Nykypäivän kokoustajat haluavat katkaista pitkän kokouspäivän ja saada elämyksen, vaikka sitten hienon edustuslounaan muodossa", kertoo myyntipäällikkö Sari Lintula. "Meillä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, joka voi tehdä kokouspäivästä arjen kohokohdan. Puhumattakaan tiloistamme, joita ei todellakaan tarvitse piilotella", hän jatkaa.

Tervetuloa paikan päälle!

www.kallionkortteli.fi

Julkaistu30.01.2019 15:27