Ajankohtaista

Ohjelmalliset tyhy-päivät Kalliossa

27.01.2020 08:28

Järjestä nyt helposti oheisohjelmaa kokouspäivääsi. Ohjelmaa voi sisällyttää päivän kokousohjelman lomaan tai viettää täysin rentoon työhyvinvointiin keskittyvä päivä Kallion korttelissa. Luotettavat yhteistyökumppanimme löytävät juuri sinun ryhmällesi ja budjetillesi mitoitetun sopivan ohjelman. Valikoimassa on kaikkea hyvinvointiteemoista tiimikisailuihin ja veneretkistä moottorikelkkasafareihin. Miltä kuulostaisi vauhdikkaalle RIB-veneilylle lähtö suoraan Hakaniemen rannasta? Myös erilaiset teemalliset iltaohjelmat ja erikoistekniikkaa on saatavilla.

Esimerkki työhyvinvointipäivästä:

Saapuminen aamulla Kallion kortteliin ja maukas aamupala ravintola Kuntakalliossa. Tämän jälkeen koko ryhmälle Kehon Ikä – kartoitus tähän varatussa tilassa.

”Kehon Ikä -kartoitus on monipuolinen terveyskunnon kartoitusmenetelmä. Kartoitus on miellyttävä ja helppo suorittaa riippumatta kuntotasosta. Palkinnoksi kartoitukseen osallistumisesta saat itsellesi kattavan raportin terveyskunnostasi ja sykeliikuntaohjelman. Kartoitusosiot ovat paino, pituus, painoindeksi, Polarin lepotesti, verenpaine, liikkuvuus ja lihaskunto; kädet, vatsa, jalat.” (www.4event.fi)

Tarkemman ohjelmakuvauksen voit lukea tästä linkistä.   

• Puolen päivän aikaan runsas ja terveellinen lounasbuffet ravintolassa. Iltapäivällä ulkoiluohjelmaa tiimikisailun merkeissä esimerkiksi jäänveistokisat vuodenajasta riippumatta.

”Oletko miettimässä jotakin tavallisesta poikkeavaa tapahtumaa oman yrityksesi työkyky- tai työhyvinvointitapahtumaan? Jäänveistäminen sopii erinomaisesti tyky- tai tyhy-päivän ohjelmanumeroksi. Jäänveistäminen on hauskaa, ainutlaatuista ja varmasti tavallisesta poikkeavaa toimintaa, joka säilyy muistoissa pitkään.

Veistäminen voidaan toteuttaa esimerkiksi pareittain tai pienissä ryhmissä (3-4 henkilöä). Jokainen ryhmä saa oman jäälohkareen ja työvälineet, joilla veistää.

Opastamme kaikkia veistäjiä tapahtuman aikana. Veistoaika on noin kaksi tuntia. Asiakas voi valita tapahtumapaikan itse tai me voimme järjestää veistopaikan.

Veistoksen aihe voidaan miettiä yhdessä, mutta se voisi esimerkiksi olla Suomen eläinmaailmasta. Lopuksi arvostellaan taidetta, ryhmät äänestävät itse mitkä veistokset ovat parhaat, ja jaetaan palkinnot jäänveiston Picassoille. Ohjelma voidaan toteuttaa missä vaan ulkotiloissa. Ryhmän koko voi olla jopa 200 henkilöä. Ohjelman kesto: noin 2 tuntia.

Lisäveloituksella lämmintä juomaa ja purtavaa. Meiltä saa myös lämpimät haalarit tarvittaessa."(www.burnoutcity.fi)

•  Päivän kruunaa yhteinen illallinen ravintolassa jonka voi varata yksityiskäyttöön. Valittavissa on pöytiin tarjoiltavia menuja tai rennompi buffet. Ravintolaan on mahdollista järjestää myös elävää musiikkia tai muuta mieleistä ohjelmaa. Rennompaa iltaa voi viettää oman ryhmän kesken saunaosastolla ja järjestää sinne oman Casino-illan. (www.pokerikuume.fi)

Kaikki nämä palvelut tavoitat meidän myyntimme kautta. Kysy lisää myyntipalvelustamme ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

Kallion korttelin myyntipalvelu
myynti@kallionkortteli.fi
050 576 9621 tai 09 771 2183