Ajankohtaista

Palmian Jetro Luumi voittoon PRO gaalassa

31.01.2020 09:46

Palmian keittiöpäällikkö Jetro Luumi on palkittu ravintola-alan arvostetulla PRO-palkinnolla. Kilpailu huipentui torstai-iltana järjestettyyn upeaan gaalaan Finlandia-talolla Helsingissä. Tiukan esikarsinnan jälkeen ammattikeittiön päällikkö -sarjan finaaliin selvisi kolme alan huippua, Jetron lisäksi Henna Rajamäki Restel-ravintoloista sekä Milla Westerlund ISS Palveluista.

Ravintola Huoltamon (Yle) keittiöpäällikkö Jetro Luumi on ruoasta pikkupojan lailla innostuva tiimipelaaja. Esimiehenä hän osaa hyödyntää tiimin vahvuuksia ja ottaa huomioon erilaiset kokemukset ja kulttuuritaustat. 

Vahvan kotimaisen toimijan Palmian palveluksessa Luumi uskoo ihmisten tietoisuuden ympäristöasioista laajenevan kattamaan muun muassa eettiset hankinnat. Kysymykseen mikä raaka-aine kuvastaa sinua, Luumi sanoo olevansa kuin chili-kinuskia: makee tyyppi, josta löytyy potkua ja sähäkkyyttä kun tilanne sitä vaatii.

Paljon onnea Jetro!

Lue lisää Aromi-lehden järjestämästä PRO-gaalasta: https://aromilehti.fi/artikkelit/ammattitaidon-juhlaa-pro-gaalassa-tunnustuspalkinnot-kautta-suomen/

(kuva: Aromi-lehti https://propalkinnot.fi/kuvagalleria/)