Tiedätkö mitä syöt?

Teemat / Tiedätkö mitä syöt?

Palmian ravintoloissa syödään suomalaista ruokaa

Palmian ravintoloissa syödään hyvää ja turvallista kotimaista ruokaa. Tarjoamme suomalaisesta lihasta ja broilerista valmistettua ruokaa, joka on vastuullista, puhdasta ja lähellä tuotettua. Kun valitsemme suomalaista lihaa, voimme olla varmoja, että tuotantoketju on läpinäkyvä ja eläimiä on kohdeltu hyvin. Antibioottivapaa kotimainen liha on tutkitusti puhtaampi ja turvallisempi valinta kuin ulkomailta tuotu liha. Kaikista elintarvikehankinnoista noin 78 prosenttia on kotimaista.

Suomalaisten raaka-aineiden käyttö tukee myös suomalaista työtä. Suomalainen työ ja suomalaisuus ovat Palmialle tärkeitä teemoja. Palmia saa käyttää Avainlippu-merkkiä osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta.

Perjantaina 28.2. lounaalla saamme nauttia suomalaisista huippuraaka-aineista. Tarjolla on mm. kokonaisena paistettua härän ulkofilettä, kermaista lohikeittoa, itse tehtyjä porkkanaohukaisia sekä jälkiruoaksi ihania pannukakkuja.

Teemassa mukana olevat ravintolat:
- Svengi
- Puro
- Loft33
- Kaupungintalon ravintola
- Greenport
- Elmstreet
- Kuntakallio
- Ministeriöt ja Huoltamo (vain sopimusasiakkaille)​

Tervetuloa syömään hyvää kotimaista ruokaa, joka päivä!

Menu 28.2.

Alkuruoka
Vihersalaattia M G
Tomaatti-fenkolisalaattia M G
Jogurttimarinoitua kukka- ja parsakaalia L G
Cole slaw- salaattia M G
Soijapapu-hernesalaattia M G
Marinoitua punasipulia M G
Ripotteet
Salaatinkastikeet
Leivät ja levitteet

Pääruoka
Kokonaisena paistettua härän ulkofilettä M G ja kermaista pippurikastiketta L G
Kermaista kirjolohikeittoa L 
Itse tehtyjä porkkanaohukaisia M G ja ruohosipulifraichea
Säräjuureksia M
Paahdettuja rosmariiniperunoita M G VEG   

Kuohkeaa sellerisosekeittoa L G

Jälkiruoka
Pannukakkua L, mansikkahilloa M G ja vaniljavaahtoa M G

Avainlippu

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun.