MENU

Pysäköinninvalvonta

Pysäköinninvalvonta

Tehokas pysäköinninvalvonta auttaa muun muassa pelastusteiden ja piha-alueiden vapaina pysymistä ja lisää viihtyisyyttä kiinteistön alueella.

Pysäköinninvalvonta

Huolehdimme yksityisestä pysäköinninvalvonnasta asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti yksityisillä alueilla. Alueita voidaan valvoa sovitusti päivittäisillä valvontakierroksilla tai valvojan voi esimerkiksi kutsua tarvittaessa paikalle.

Pysäköinninvalvonnan hyötyjä ovat muun muassa pelastusteiden ja piha-alueiden vapaina pysyminen eli niin sanottu villi pysäköinti vähenee. Valvonta auttaa myös inva- ja sopimuspysäköintipaikkojen vapaana pysymisessä.

Tällä hetkellä valvonta-alueitamme ovat muun muassa

• sairaala-alueet

• koulut

• asuinalueet

• sopimuspysäköintialueet.

Uuden pysäköintivalvonta-alueen haltuunotto ja valvonta eivät aiheuta asiakkaalle kustannuksia. Hoidamme alueen kyltityksen sekä mahdollisen rajauksen asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

Pysäköinninvalvontaa suoritetaan yksityisen alueen omistajan tai haltijan antamien ehtojen mukaisesti. Virheellisestä pysäköinnistä johtuva yksityisoikeudellisen valvontamaksun kirjaaminen perustuu ehtojen vastaiseen pysäköintiin eli sopimusrikkomukseen.

Palaute

Anna pysäköintialueita koskevaa palautetta

Pysäköintivalvontamaksu

Lue lisää tai reklamoi

Ota yhteyttä

Jani Savolainen

Palvelupäällikkö, pysäköintipalvelut

050 366 0538

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Noora Väänänen

Palveluesimies

040 843 3191

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin